Produse chimice industriale

Peste 25 ani de experienta in industrie

Incepand cu anul infiintarii sale, 1994, societatea SC Dafcochim SRL s-a specializat in comercializarea produselor chimice pentru industrie.

Pe masura dezvoltarii portofoliului de produse si cresterea volumului vanzarilor, a luat decizia de a imparti activitatea comerciala astfel:

SC Dafcochim Distribution SRL a preluat portofoliul de produse si comertul cu produse chimice pentru industrie, inclusiv import, export. Astfel, produsele comercializate sunt destinate in special combinatelor chimice de producere a ingrasamintelor, a fabricilor de celuloza si hartie, combinatelor de produse clorosodice, fabrici de sticla si ceramica, industria energetica (CET-uri), fabrici de bere si sucuri, uzinelor de apa si statiilor de epurare, etc.

Aceste produse se pot clasifica in produse chimice anorganice de baza cum ar fi: hidroxid de sodiu, acizi anorganici, soda calcinata, apa oxigenata, saruri anorganice si produse chimice organice: glicoli, polioli, acizi organici, saruri ale acizilor organici, glicerina, monomeri organici, polistiren, polioli, solventi organici, etc.
De o importanta deosebita se bucura produsele chimice destinate tratarii apelor industriale. In acest sens oferim solutii tehnice complete si produse pentru tratarea apelor de consum din industria energetica si care constau in dedurizarea si demineralizarea apei utilizand rasini schimbatoare de ioni, membrane pentru osmoza inversa precum si produse chimice pentru epurarea apei, inclusive dezinfectanti.

SC Dafcochim Agro SRL a preluat intreg portofoliul de produse si comertul cu produse pentru agricultura, respective produse pentru tratarea plantelor si ingrasaminte chimice.

SC Dafcochim SRL continua activitatea de comercializare a unor produse chimice speciale, activitate de transport pentru societatile din grup, activitati de inchiriere a spatiilor de depozitare, activitati de manipulare si depozitare si asigura toate autorizatiile necesare activitatii de pe platforma sa.